Cerita Lucah 

Kumpulan Cerita Lucah Terbaik 

Kisah Seks Melayu


Milah Lagi

Pagi  itu Milah asyik teringat pada jirannya, Jagjit Singh yang telah menyetubuhinya malam tadi. Dia tidak berniat untuk mencurangi suaminya tetapi godaan Jagjit tidak dapat ditepisnya.Oleh kerana suaminya Ustaz Halim masih berkursus, maka Milah memanggil Jagjit menemaninya pada malam kedua itu.

Milah call Jagjit ajak tidur di rumahnya kerana bimbang tiada orang di rumahnya. Dia takut tidur berdua dengan anaknya. Tambahan pula Jagjit juga keseorangan di rumahnya kerana isterinya, Susmita masih berada di rumah emaknya.

Jagjit tersenyum bila menerima call Milah. Tentu Milah nak rasa lagi kueh benggali, katanya dalam hati.

Tepat jam 10.30 malam Jagjit muncul di rumah Milah bila Milah call anaknya sudah tidur.

“Jit sudah makan ke?” tanya Milah
“Belum,” jawab Jagjit.
“Jom kita makan,” pelawa Milah. Mereka pun makan nasi yang dimasak Milah dengan dua tiga jenis lauk. Jagjit yang sudah biasa dengan masakan Melayu memuji sedapnya masakan Milah.
“Puji ada makna tu,” kata Milah.
“Betul. Memang sedap masakan Milah,” kata Jagjit sambil ketawa.
“Apam Milah sedap tak?” tanya Milah.
“Sedaplah. Sempit,” kata Jagjit ketawa.
Selepas makan, Milah membasuh pinggan di sinki. Jagjit tanpa sabar terus memeluk Milah. Dia terus mencium tengkuk Milah. Milah membiarkan sahaja perlakuan Jagjit.
“Malam tadi sedap tak Milah?” tanya Jagjit yang mencium tengkuknya sambil tangannya memegang tetek Milah.
“Sedap. Belum pernah Milah rasa sesedap ini,” kata Milah yang membiarkan Jagjit meramas teteknya.
“Kan saya sudah cakap sekali rasa kueh benggali, mesti nak rasa selalu,” kata Jagjit.
“Siang tadi Milah tak boleh buat kerja di dapur asyik teringat pada persitiwa malam tadi,” akui Milah.

Jagjit membuka t shirt Milah dan Milah yang tidak memakai coli itu tersembul teteknya yang agak besar. Jagjit terus menghisap tetek kiri dan kanan Milah. Milah kesedapan.

Manakala Milah membuka t shirt Jagjit dan membuka seluar pendek Jagjit. Tersemburlah konek Jagjit yang besar dan panjang itu. Milah memegang konek itu dan dia tunduk untuk menghisap konek Jagjit. Kalau malam tadi dia tidak menghisapnya, malam ini dia nak rasa hisap konek Jagjit pula. Konek suaminya tak pernah dia hisap tapi dia selalu membaca buku tidak salah menghisap konek suami.

Konek Jagjit yang panjang itu tak muat mulut Milah. Milah menghisapnya bertalu-talu. Konek yang tidak bersunat itu diciumnya berkali-kali.  Milah bangun dan membelakangi Jagjit. Jagjit meramas-meramas burit Milah. Dimasuknya jari dan air sudah banyak keluar. Di sinki itu Jagjit menghulurkan koneknya ke dalam burit Milah dari belakang. Milah yang tak pernah disetubuhi dari belakang rasa seronok dengan asakan konek Jagjit.

“Sedap Jit,” kata Milah
“I love you,” kata Jagjit yang menghentam puki Milah dari belakang.
“I love you too,” kata Milah yang capai orgasme buat kali pertama.

Dari dapur, Jagjit mendukung Milah ke bilik tidurnya dalam kedua-duanya berbogel. Milah seronok didukung kerana suaminya tak pernah mendukungnya.
Di katil itu Jagjit suruh Milah duduk di atas. Inilah kali pertama Milah berada di atas. Selama ini suaminya sahaja yang duduk di atas. Milah rasa seronok dengan pengalaman pertama ini kerana konek Jagjit yang keras itu menusuk lubang pukinya. Milah capai orgasme buat kali kedua.
Jagjit yang belum keluar air maninya menelentangkan Milah. Dia terus masukkan koneknya ke dalam puki Milah. Milah terasa senak tapi sedap. Asakan Jagjit makin laju dan akhirnya Jagjit memuntahkan air maninya dalam puki Milah.

“Sorry, saya tak sempat cabut,” kata Jagjit.
“Milah bimbang mengandungkan anak Jagjit,” kata Milah.
“Jangan bimbang. Saya akan bertanggungjawab jika Milah mengandung,” kata Jagjit.
Malam itu Jagjit tidur di rumah Milah. Malam itu tiga kali mereka bersetubuh. Bila kedengaran azan subuh, Jagjit pun keluar dari rumah Milah dan Milah puas dengan layanan Jagjit.

Esoknya Ustaz Halim balik dari berkursus. Malam itu Ustaz Halim bersetubuh dengan bininya tetapi dia rasa lubang puki Milah semakin luas. Dia rasa tak sedap main dengan Milah malam itu. Macam mana tak luas dah tiga malam berturut-turut Jagjit melanyak puki Milah.

Sembilan bulan kemudian Milah melahirkan anak keduanya lelaki yang kulitnya hitam sedikit macam kulit Jagjit. Hidungnya pun mancung macam Jagjit. Ustaz Halim yang tidak tahu skandal sex isterinya dengan Jagjit tidak mengesyaki apa-apa.

“Cantik anak u Milah macam orang Benggali,” kata Susmita ketika melawat Milah dengan Jagjit. Jagjit hanya tersenyum kerana tak sangka benihnya pada malam itu telah menjadi. Milah turut tersenyum kepada Jagjit kerana anak itu adalah hasil cinta mereka berdua. Jagjit tetap menemui  Milah setiap kali Ustaz Halim tiada di rumah. Malah ketika Milah sedang sarat hamil pun Jagjit masih dapat menikmati puki Milah. Ustaz Halim hairan juga kenapa setiap kali dia bersetubuh dengan Milah, dia tidak dapat rasa kenikmatan langsung kerana lubang puki Milah sudah luas ditebuk oleh Jagjit.

Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Malam Jumaat itu memang Ustaz Halim mengajar di surau di kampung berdekatan. Biasanya jam 11.30 malam baru Ustaz Halim sampai di rumah. Dalam seminggu tiga kali Ustaz Halim mengajar di surau di kampung yang berlainan.

 Sewaktu Ustaz Halim tiada di rumah, Jagjit mencuri masuk ke rumahnya menemui Milah dan Milah yang baru habis pantang 40 hari terus dikerjakan Jagjit sedangkan Ustaz Halim mahu menunggu 100 hari baru nak bersama dengan Milah.

Entah macam mana pada malam itu Ustaz Halim balik awal pukul 10.30 malam. Bila Ustaz Halim masuk ke biliknya terkejut lihat ada orang di katilnya. Bila dia buka lampu, terkejut dia tengok Jagjit sedang berbogel dengan Milah.

“Masya Allah,” kata ustaz Halim.
“Abang!” terkejut Milah yang berbogel terus menutup tubuhnya dengan kain selimut.
“Ustaz!” tergamam Jagjit.
“Patutlah setiap kali abang bersama Milah, abang rasa luas aja lubang Milah rupanya lubang Milah sudah ditebuk Jagjit,” kata Ustaz Halim.
“Maafkan Milah, abang. Milah cintakan Jagjit sebab Jagjit beri kepuasan kepada Milah,” kata Milah sambil menangis.
“maafkan saya Ustaz. Saya pun cintakan Milah. Anak itu adalah bukti cinta kami,”kata Jagjit yang menunjukkan bayinya yang sedang tidur dalam katil bayi.
“Patutlah muka anak tu macam muka kamu,” kata ustaz Halim. Jagjit yang pakai baju dan seluarnya sedia menerima hukuman dari Ustaz Halim. Begitu juga Milah yang sudah pakai t shirt dan kain batiknya.

“Oleh kerana kamu berdua sudah jatuh cinta, saya ceraikan kamu Milah dengan talak satu. Bila abis edah nanti, kamu nikahlah dengan Jagjit,” kata ustaz Halim sambil menangis kerana tak sangka isteri ustaz pun sanggup berzina.

“Kamu Jagjit peluklah agama Islam kerana Milah sudah sedia menjadi isteri kamu,” kata Ustaz Halim.
“Saya sedia peluk Islam mulai malam ini. Asyahadualahilaahilallah wasyahaduannamuhamadarusullah,” kata Jagjit yang mahu menggunakan nama Jamal.
“Siapa ajar kamu mengucap Jagjit?” tanya Ustaz Halim.
“Milah yang selalu ajar saya mengucap,” kata Jagjit. Jagjit pun beredar dari rumah Ustaz Halim. 

Malam itu Ustaz Halim tidur di luar kerana dia sudah tiada hubungan dengan Milah lagi.
Ustaz Halim rasa kesal kerana selama ini dia mengajar di surau supaya orang ramai tidak lakukan dosa besar seperti tidak berzina, tidak minum arak dan tidak berjudi tetapi isterinya sendiri sudah berzina dengan orang bukan Islam.

Lima bulan kemudian Milah kahwin dengan Jagjit sebagai isteri kedua. Susmita turut memeluk agama Islam dengan menggunakan nama Anita dan mereka duduk serumah tetapi di bilik yang berlainan. Setiap malam selepas Jamal main dengan isteri pertamanya Anita, Jamal masuk ke bilik Milah untuk main dengannya. Milah rasa happy kerana setiap malam dia dapat makan  kueh benggali yang memang besar dan panjang.

Back to posts
Comments:
[2014-10-30] yana alove baby:

Ape lh milah ni,main ngan benggali..tpi best jugak.ok..klau ade sape2 nk try sye ni msih ada dara ke tk, call sye di nombor ini..0124151135..ok. bye

[2014-10-27] yakuza:

hahaha bodoh nya benggali hitam gampang

[2014-09-02] iza:

nk puki

[2014-03-28] teruna askar:

Nor Alya Alyana sms sy 01123325715

[2014-03-27] zul:

xde pun fb awak nur

[2014-02-24] Rosli:

Col i 0194789252

[2014-01-18] Nor Alya Alyana:

Hye . sy Nor Alya Alyana . umur 17 thn . tggl d prax . stail dara ye . sy tringin nk rsa btang . sy pnah minx at bf sy . tp dy xnk sbb dy nk msa kwin . pnah sy goda dy ngn mcm2 cra spya dy ghairah . tp smua gagal . spa dapat bantu sy . n spa y nk bkenalan add la di fb sy Nur Alya Alyana . fb sy msih baru . fon sy x da bwt smentara wktu .

[2014-01-09] gugurlz:

Bodoh gile , masalah rumah tange tak payah cite la .

[2013-12-21] Budak gangster:

Kau ni bodoh babi sial puki mk kau

[2013-12-21] Budak gangster:

We tak malu ke ahhh main dengan org bukan islam

[2013-12-18] adep:

ade gul tgh gersang?jom knal...adep.25.klate.
013 523 5330...adeprazak.wechat..


Post a comment




Cerita Lucah Melayu

sex ghairah puki awek mak cik cikgu kongkek konek sedapnya tetek besar dewasa panas buritku mengoncang cipap amoi cerita lucah melayu