Visit Sexy blog, influenza!

Cerita Lucah 

Kumpulan Cerita Lucah Terbaik 

Kisah Seks Melayu



Bermain Dengan Setiausaha

Ceritanya macam gini ni: Aku bekerja dalam bidang IT, yaitu sebagai System Analyst di sebuah 'software house, jadi aku selalu dapat assignment untuk project ditempat customer yang membeli software dari company ini. Aku telah ditugaskan untuk bekerja di sebuah company pelaburan kewangan di KL untuk membuat system design dan system
development untuk company tersebut. Dah hampir dua tahun aku berada disitu bersama-sama dengan staff aku yang lain, maklumlah project besar katakan. Aku ni kuli aje.

Di syarikat tersebut memang nyata perbezaan staffnya kerana lebih ramai kaum wanita daripada kaum lelaki, tahu sajalah semua boss-boss termasuk yang empunya syarikat adalah wanita, jadi syarikat ini di monopoli oleh wanita.

Nak jadi cerita setahun yang lalu, aku selalu berurusan dengan seorang boss di satu department, itu tak menjadi hal. Tapi yang ianya aku suka sebab secretarynya memang chun (Perempuan keturunan Cina). Oleh kerana terlau sangat sering buat appointment dengan bossnya, aku pun try nak buat appoinment dengan secretary ni pulak (sebut aja namanya Amita).

Dan kami pun jadilah berdating satu hari itu, tapi bukan berdua, jadi ramai-ramai (ini jenis dating zaman sekarang bila dah pergi tengok wayang dan makan-makan). Aku pun dah syok dengan Amita itu sebab dia manja dan pandai mengambil hati aku, rasa macam nak aku buat bini pulak. Masa buat activity itu pun mata aku tak lepas lari dari melihat dada dan bontot dia ni. Tahu ajelah dianya pakai t-shirt yang agak nipis boleh nampak jelas coli dan bentuk buah dadanya yang bulat tu serasa melambai-lambai mengundang lidahku untuk menghenyutnya.

Tapi bila sampai masa nak balik, ada masalah kerana semua kawan-kawan yang punya kereta tak pergi ketempat yang Amita ini duduk. Jadi terpaksalah aku menghantarnya kerumah. Amita ni duduk kat apartment dengan kakak-kakaknya, tapi mereka semua dah balik kampung kat Penang. So dia tinggal sorang aje la malam tu. 
Akhirnya aku hantar dia sampai pintu appartment, tapi dia suruh aku masuk pulak untuk minum dulu katanya. Bila dia dah siapkan air minum (sedap jugak ni Amita masak air, pikirku), dia pun pergi mandi. Aku pun apalagi, layan videolah. tengah syok duduk kat sofa aja la. Tiba-tiba Amita yang baru lepas mandi ni datang kat aku ikut duduk di sofa, mendekat dan merapat manja hingga bontotnya menyentuh-nyentuh pahaku. Kemudian dia berbisik ke arah telingaku. Bisikan pertanyaan lembut terasa masuk ke lobang telingaku ni:
:
"Nak balik ke nak tidur sini?" (dalam bahasa Inggris) Sebab katanya masa dia dah habis. Mandi tadi dia tengok aku dah tertidur, maklum ajalah dah pukul 2.30 pagi. Lamanya awek ni mandi, pikirku. Membasuh agaknya. Sambil tu aku rasa macam hilang ngantuk ini bila tengok Amita ni berkemban aje dengan towel. Boleh tahan jugak body dia ni, wau putih melepak. Budak aku pun dah terjaga sikit ni.

Jadi aku pun apa lagi, dah ngantuk sangat, tak tolak tawaran dah, maka dia pun suruh aku mandi dan tukar pakai seluar pendek (die awek Cina ni, maka tak simpan kain sarung). Maka aku pun dengan mata tertutup terus berjalan sambil berpegangan tangan Amita tu. Wau lembutnya tangan dia, tahu ajelah kerja secretary. Bila sampai kat bilik, maka aku pun terus buka baju, seluar dan seluar dalam, macam bilik sendiri pulak.

Masa aku nak ambil seluar pendek yang diletakkan diatas katil, tiba-tiba aku terasa dipeluk dari belakang, seraya tangan Amita tu meraba 'adik aku'. Wah terkejut aku, nasib baik aku tak belasah (selalunya kalau kawan aku buat macam tu aku dah melatah dah, ada yang kena sepak). Apa lagi 'adik' aku terus terjaga dari tidurnya bila terasa kehaangatan dan kelembutan tangan halus semacam tangan Amita ini ni. Maka aku pun berpusing sambil kata "Kenapa ni...ada apa?", suaraku lembut kepadanya. Amita cepat menjawab: "Sebenarnya aku emang dah lama suka kat kamu, jadi pa salahnya sekarang ada kesempatan kita pakai?" "Oo, ya?? Sama tu !! Aku pun apa lagi, pucuk dicita ulam mendatang namanya ni, yuk, kita pakai aja, yuk!!." Terus aku londehkan towel yang dipakainya.

"Wah, betapa indahnya ni, wa lah...." bisikan dari detak jantungku, tak habis-habisnya mendengung kagum. Putihnya badannya, buah dadanya masih bulat, tahu ajelah dia ni rajin pergi 'gym', bontotnya ketat tegang, bulu cipapnya nya pulak dah dicukur. Wau cantiknya, dan mengancam pulak.... Wah-wah tak rugi aku belanja besar malam ni. Hilang mengantuk, aku terus peluk dia dan aku tumbangkan dia diatas katil dalam bilik tu. Sambil mencium pipinya dan menggosok-gosok belakangnya, aku cium dengan perlahan tengkuk awek keturunan Cina ini. Dia mengerang perlahan kenikmatan, "mmmm..mmmm sssss" Punggungnya bergoyang, atau digoyang. Aku mulai meraba-raba badan Amita ni dengan lebih jauh lagi, dan apalagi kalau tak raba tetek. Kedua-dua putingnya pun udah tegang macam pemadam pencil yang kat bontot pencil tu. Wah...best betul tetek dia ni , walaupun saiznya sederhana besar tapi keras, dah tegang betul. Sambil aku menguli, meramas dan menggentel tetek dia ni, tangan kiri ku pula mulai meraba cipapnya. Wah, memang basah dah. Sekujur badan mulai terasa hangat. Bilik yang ada air-con tu aku rasa dah jadi panas. Kemudaian aku gunakan pula mulut dan lidah ku untuk menghisap tetek dan puting Amita. Wah...best betul...sedaaap, memang sedap!! Dan aku memang suka dengan hisap-hisap tetek begitu...

Amita merespond baik pula. Masa aku menghisap teteknya, diurut-urutnya belakang aku , kemudian peha aku dan terus keatas meraba-raba 'adik' aku. Sambil kami bercium french Kiss, german kiss, deutch kiss, malay kiss, dan semua macam kiss la udah kami buat, tangan ini pun terus menelusur tak terkendali. Wah...sedapnya tak terkira. Itu baru pakai tangan...Masa tangan aku masuk pantat dia memang, memang lebih sedap lagi rasanya.....

Setelah beberapa kali 'adik' aku diurutnya.dia mula melepaskan mulutmya dari mulut aku. dan mula mecium dagu, leher terus kebawah...dada perut dan akhirnya mecium-cium 'adik' aku, sambil tak berhenti-henti mengerang " mmmm mmmm aauhh.uuhh".macam tulah lebih kurang bunyinya.. Lalu Amita suruh aku basuh dulu 'adik' aku sebelum dia beri kesedapan yang lebih lagi. Maka setelah siap, aku membasuh 'adik' aku. Masa basuh itu pun Amita tu tolong membasuh, rasa macam melancap pulak.

Waah, terer jugak awek Cina ni, pikirku. Aku pun tanya dia ...dah ada experience ke sebelum ni dia jawab beloom...tengok video aje ( entah iya ke tidak ni... ah lantak lah ). Aku rasa macam nak terpancut bila dia mula masukkan 'adik' aku kedalam mulut nya. Sambil tu aku pusingkan badannya supaya kami jadi posisi 69. Wah... aku pun mulai menjilat cipap Amita pulak. Huiiih.. panas dan suam aje rasanya...sedaaap tak terkata...

Setelah lama menjilat cipap dia (muka aku dah basah dengan air mazi dia) awek cina tu tiba-tiba mengerang dengan kuat 'I am coming, i am coming..i am coming..." kata nya sambil mengulum kuat adik ku dan terangkat-angkat ponggongnya, kerana klimax. Aku jadi heran, kenapa dia bisa orgasme padahal aku yang geli bergairah dikulumnya. Aku pun rasa macam dah tak tahan lagi kerana kuluman dan hisapan awek tu bukan main lagi hebatnya. Kemudian Amita bangun dan melepaskan 'adik' ku dari mulutnya, sambil memberitahu aku bahawa dia dah dua kali klimax dari mula tadi. Aku jadi bengong aja. Kalau aku klimax, nanti rugi pulak, tak dapat cipap ni, pikirku..

So, sudah sampai masanya untuk aku melayari bahtera yang sememangnya aku idamkan tu. Terus aku cium Amita beberapa kali, sebelum aku baringkan dia dikatil. AKu mula mengangkangkan kakinya sambil dia memejamkan matanya (kenapa ...aku pun tak tahu). Bila tersentuh saja kepala 'adik' ku dengan cipap dia yang udah terlalu basah tu..., aku terasa wah...sedapnya, apalagi kalau masuk, maka dengan perlahan mulai aku coba memasukkan 'adik' ku kedalam cipapnya yang memang sudah tidak sabar lagi menunggu.

Ternyata untuk masuk ke lubang nikmat Amita tu tak semudah yg aku bayangkan semula. Lubangmya rapat, ketat dan tegang, walaupun kelihatan oleh aku sudah ada 'happy oil' yang meleleh dibibir tipis cantik yang berwarna merah muda itu. Dan 'minyak pelincir' yang putih-putih meliputi bibir tu menambah cantiknya pemandangan cipap awek Cina ni seolah dia merekah menantang memanggil masuknya .batang idamannya. Maka berlakulah adegan sorong-tarik pelan-pelan antara aku dengan Amita. Wah memang betul dia ni masih dara ni, kerana agak susah jugak masa aku nak memasukkan kepala'adik' ku ni. Dia pun bukan main lagi mengerangnya sambil muka berkerut menahan sakit: "Ohh!!! Sakit,,sakiiit.. Aduhh!!!." Aku bujuk dia dengan mengatakan bahawa memang sakit sikit sikit, tapi sekejap aje, nanti sedap pulak, bahkan setelah itu, akan kita dapatkan rasa sedaap yang lebih nikmat. Tapi dengan bantuan 'minyak pelincir' yang sudah banyak ditepi bibir tu , aku pikir tak ada masalah. Batangku sudah masuk setengah terendam di dalam lubang vaginanya, maka dengan sekali kejutan aku dorong kuat-kuat batangku aku masukkan: "Ohhh..Aduhh!! Ouuuh...uuh.uuh..mmmmmm..dah masuk,niii??!! Ooh, my God.!! Hemm Mmmm."
Amita menjerit, mengerang sekuatnya dan merintih.panjang Masa itu dah tembuslah pintu nikmat yang rapat itu, dan 7 inchi panjang batangku itu pun dah berhasil masuk dan ditelan semuanya. Kemudian sementara batang 'adik' ku terendam di dalam, aku diamkan aja sejenak tanpa bergerak untuk memberi kesempatan Amita ambil napas panjang. Lima menit kemudian kelihatan sakitnya sudah mereda dan Amita sudah mulai bisa merasakan nikmat bila 'adik' ku bergerak keluar masuk. Gerakanku mulai aku buat bervariasi pulak, kadang aku tarik pelaaan.. sorong mendadak!! Kadang aku sorong kuat dalam-dalam kemudian aku tarik pelaaan-pelaaan panjang. Sorong lagi mendadak, buat kejutan. Hasilnya Amita merintih, mengerang, menjerit-jerit kesedapan terus menerus, sehingga ruang rumah yang besar dan luas itu seakan dipenuhi dengan "sex sound system" rintihan rasa nikmat oleh Amita dan aku. Sementara itu Amita bilang sudah berkali-kali mengalami ledakan orgasme hebat, terutama ketika kepala 'adik' ku terasa menggentel-nggentel G-spot nya di dalam dekat pintu masuk. Seketika orgasme macam itu terjadi pasti dia menggigit-gigit dadaku, bahuku atau lenganku dengan mengerang dan mejerit sekeras-kerasnya, badannya menggelepar kesana-kemari diatas katil, punggung.dan bontotnya terangkat-angkat keatas justru menambah tusukan batangku lebih dalam lagi dan nambah nikmat, sehingga terjadilah multi orgasme yang bersambung terus-menerus tanpa henti. Aku pikir yang dapat membuat awek "multy orgasm continously" macam ni karena saiz batangku yang sederhana sedang-sedang saja seperti yang aku miliki ini, tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek, cuman 7 inchi panjang dan tebalnya 2 inchi saja, tidak menyakitkan tapi memberi nikmat kepada sesiapa awek yang membutuhkan. Sedangkan umumnya panjang 5 inchi dianggap panjang rata-rata. Maka aku merasa bersyukur dapat membuat bahagia Amita dengan menikmati alatku itu, sehingga dianya merasa lengket dengan aku, sementara dia belum mau menikah.

Setelah menikmati beberapa sorong tarik-sorong tarik tu berlaku sekira 35 menit, Amita mencadangkan aku supaya menukar posisi yang lain pula. Maka aku pun mencabutlah 'adik' ku untuk seketika. Dia menyuruh aku berdiri dihujung katil sambil Amita ni baring, kakinya diangkat dan disangkutkan dibahuku, bila sudah sedia aku pun memasukkan semua 'adik' ku kedalam cipap cantik awek cina si Amita sayangku ni, Wah, dengan posisi begini sudah tentu cipapnya tambah terbuka menganga, wau, dan lebih memudahkan batang panjang 'adik' ku ni masuk kedalam lubang cipapnya sedalam-dalamnya sampai mentog. Wah memang sedap betul posisi macam ni, terasa 'adik' ku ditelan semuanya ke dalam perut Amita, sampai ujung kepala 'adik' ku ni terasa menatap dan menyundut-nyundut batas perut wadah peranakan didalam sana(barmurder). Dengan posisi begini rintihan dan jeritan nikmat Amita semakin dahsyat, badannya menggelepar-gelepar ditepi katil, suaranya meracau dengan bahasa langit yang tak keruan artinya, kepalanya dibanting kekanan dibanting kekiri dgn jeritan nikmat yang tak terkendali. Perutku dadaku basah kerana air susu orgasme Amita yang sering muncrat dari lubang vaginanya. Keringat didadaku banjir mengalir, yang sekali-sekali diusap oleh Amita dengan towel atau kadang dikecupnya untuk diminum karena haus. Power dan energiku sengaja aku curahkan secara maksimal, mengingat kapan lagi ada kesempatan begini. Lagi pula aku selalu gemas dan ingin menggigit aja bila aku melihat tubuh telanjang awek Cina sayangku ni yang putih melepah menambah gairah, hingga semangatku semakin jadi. Tak terasa waktu dah berlanjut lebih dari 65 menit, aku pun mulai berkayauh dengan agak laju kerana sudah terasa air mani nak keluar. Setelah beberapa kali berkayuh, aku terus mencabut 'adik' ku, dah terpancutlah air maniku, tepat diatas tetek
Amita tu. ( tepat pukul 4 pagi)

Wah memang hebat...betul dia ni...walaupun masih dara... (banyak melayar agaknya..tapi praktikal tak ada.) sebab masa aku mengelap cipapnya dengan tissu paper, aku nampak ada warna merah ( darah dara lah tu.)

Kami pun terus tidur kerana kepenatan yang menyadapkan. Dan esok paginya kami bersarapan dengan sex lagi dahulu sebelum besarapan dengan nasi yang lain. Pagi-pagi kami sarapan dulu dengan teh tarik dan nasi lemak, kerana 'nasi lemak' awek ni memang best...aku memang suka. Pagi ini aku rasa lebih hebat lagi tidak seperti apa yang kami
buat malam tadi. Pagi itu tu aku pancut didalam, sebab aku diberi tahu Amita dah makan pil 'anti-pregnancy' kepunyaan kakaknya. Jadi rasa aman lebih memantapkan langkahku.

Kalau tak silap aku hari itu aje, sabtu tu empat kali kami maen, cuma keluar dari appartment tu untuk makan aje. Akhir cerita sampai sekarang aku masih aja hubungan dengan Amita, dan boleh dikatakan tiap-tiap Sabtu malam minggu aku akan tidur dirumah awek tu, sebab kakak-kakaknya tak kisah. Silap-silap kakak dia pun aku balun jugak, tapi aku masih lebih sayang kepada Amita yang secretary office tempat kerjaku itu..

Back to posts
Comments:
[2014-03-11] adep:

ade gul tgh gersang?jom knal...adep.25.klate.
013 523 5330...adeprazak.wechat..

[2014-03-09] jas:

buat anak dara bini org atau janda.. kalau nak batang yg besar dan berbiji biji sila call 0174037657. pasti puas..

[2014-02-18] Abg N - tel: 01340376215:

Txt Abg...

[2014-02-04] shafiq:

klau nak main dgb st call he, n ckp mana rumah korang nnti aku boleh dtg, pasty kita boleh main. Ni nombor aku 0126300379

[2013-12-31] Zaty:

Arh.. Uurhh.. Arh..
Batang mna? Nk mskkn dlm cipap/pussy I nieh

[2013-12-03] Nor Alya Alyana:

Hye . sy Nor Alya Alyana . umur 16 thn . tggl d prax . stail dara ye . sy tringin nk rsa btang . sy pnah minx at bf sy . tp dy xnk sbb dy nk msa kwin . pnah sy goda dy ngn mcm2 cra spya dy ghairah . tp smua gagal . spa dapat bantu sy . n spa y nk bkenalan add la di fb sy Nur Alya Alyana n fb email sy nuralyaalyana97@gmail.com . gmbr sy dgn bra .


Post a comment




Cerita Lucah Melayu

sex ghairah puki awek mak cik cikgu kongkek konek sedapnya tetek besar dewasa panas buritku mengoncang cipap amoi cerita lucah melayu

Log in
Sign up
Subscribe
Featured feeds