watch sexy videos at nza-vids!

Cerita Lucah 

Kumpulan Cerita Lucah Terbaik 

Kisah Seks Melayu


JILAT PANTAT

Masa itu aku buat duty officer di office on Sunday. aku boring sebab hari itu office tak ada orang. aku talifon mah di rumahnya yangketika itu mah baru balik dari duty di hospital. aku ajak dia dating temankan aku di office. 1 jam kemudian mah tiba. aku ajak dia ke bilik lounge kami. aku jemput dia minum dan aku onkan lezer dics player. kami duduk berhampiran. sambil menonton kami bercerita dan aku beranikan diri tangan aku menyentuh mah, mah biarkan tangan aku menjalar naik. tangan aku sampai ke bahu mah dan aku rapatkan mah kepada aku.

aku cuba menciumnya dipipi dan mah biarkan juga. lalu bibir aku sampai kemulutnya. kami berkissing lama juga. aku cuba menjilat lehernya. mah mengeliat dan aku buka baju mah kini bajunya terbuka dan aku menjilat pangkat buah dada mah. mah masih merelakan aku untuk meneruskan tindakkan selanjutnya.

aku masukkan tangan aku dalam bajunya untuk membuka kancing bra mah walaupun aku tak biasa sebelumnya. tapi aku berjaya dengan masa yang agak lama juga seluruh bahagaian atas tubuhnya terserlah. aku cuba menyoyot buah dada. mah tak rasa apa. tapi aku kenikmatan membuatnya. mah masih lagi merelakan aku perlakukan demikian.

aku teruskan kepala aku kebawah lagi. dan aku membukakan kangkang kakinya Mah tanyakan aku “U nak buat apa?”. aku kata nak cium saja. mah biarkan aku. tak semenamena aku cuba buka jeansnya. mah cuba menghalang. aku pujuk mah yang aku nak rasa menjilat pepetnya dan aku terus membuka butang jeans dan zipnya. aku tarik jeans mah dan pentisnya sekali.

kini mah berbogrel depan aku. aku pun membuka semua pakaian akau kini kami berdua tampa seurat benang. aku menghampiri mah yang seolah olah bersedia untuk aktiviti seterusnya. aku kiss mah lagi dan mah membalas kissing. aku jilat lehernya seterusnya kebuah dada mah.

aku terus ke perut mah. mah mengeliat. aku teruskan kebawah dan aku dapat rasakan bulu pantat mah dan kau sedikit kebawah rasalah kau kali ini air pantat mah. rasanya berlainan tapi aku menyukainya. aku menjilat pantat mah, mah mengeliat dan membiarkan aku perlakukan demikian. aku sedut pantatnya mah mengeranga kesedapan.

mah mengepitkan kepala aku yang tengah menjilat pantatnya dan kakinya kekejangan. sakit juga kepala kau tapi aku masih meneruskannya aku kenikmatan menjilatnya. lama juga aku menjilat dan akhirnya aku naik keatas kini kau dan mah kissing semula sambil aku meletakkan penis aku tepat kepada pantat mah.

mah cuba mengelak. aku gosokkan penis aku disekeliling pantat mah dan aku berjanji aku tak akan masuk penis aku sekiranya mah tak setuju aku masuk. mah membenarkan aku mengosokkan kepala pelir aku di pantatnya sesuka hati aku mah merelakannya. sehinggalah aku sampai klimax.

aku terpancut ke atas perut mah aku mendakapkan mah aku mecium pipi mah dan kissing lagi. sehingga hari ini mah masih virgin. aku masih memerlukan untuk menjilat pantat mah itu lah pantat pertama aku jilat dan aku mahu menjilatnya selama-lamanya.

Back to posts
Comments:
[2016-10-21] lan90:

Best laa jugak
awek nak main
Wsap jer
0192872840
upm serdang

[2016-05-31] abg remy jb:
  1. just for woman n janda. bini org main jauh2.
[2015-07-14] nories:

Id wechat ikinNurashikin94

[2015-07-11] abg kl:

hye....aweks2 atau janda2 area kl yang nak kepuasan wechat id bigbrotherxox

[2015-05-09] Ayuni:

Cerite tok 2015 tkde ke ? Beratt nihh . :(

[2015-05-07] teha:

nnti i contact u smua ok

[2015-03-17] adi ganu:

Jom kite jumpa kite main..adi xkesah janda atau dara janji lubang kemut..jom ganu dan kuantan adi psti smpai 0145081639

[2015-02-04] sdap:

Masa itu aku buat duty officer di office on Sunday. aku boring sebab hari itu office tak ada orang. aku talifon mah di rumahnya yangketika itu mah baru balik dari duty di hospital. aku ajak dia dating temankan aku di office. 1 jam kemudian mah tiba. aku ajak dia ke bilik lounge kami. aku jemput dia minum dan aku onkan lezer dics player. kami duduk berhampiran. sambil menonton kami bercerita dan aku beranikan diri tangan aku menyentuh mah, mah biarkan tangan aku menjalar naik. tangan aku sampai ke bahu mah dan aku rapatkan mah kepada aku.

aku cuba menciumnya dipipi dan mah biarkan juga. lalu bibir aku sampai kemulutnya. kami berkissing lama juga. aku cuba menjilat lehernya. mah mengeliat dan aku buka baju mah kini bajunya terbuka dan aku menjilat pangkat buah dada mah. mah masih merelakan aku untuk meneruskan tindakkan selanjutnya.

aku masukkan tangan aku dalam bajunya untuk membuka kancing bra mah walaupun aku tak biasa sebelumnya. tapi aku berjaya dengan masa yang agak lama juga seluruh bahagaian atas tubuhnya terserlah. aku cuba menyoyot buah dada. mah tak rasa apa. tapi aku kenikmatan membuatnya. mah masih lagi merelakan aku perlakukan demikian.

aku teruskan kepala aku kebawah lagi. dan aku membukakan kangkang kakinya Mah tanyakan aku “U nak buat apa?”. aku kata nak cium saja. mah biarkan aku. tak semenamena aku cuba buka jeansnya. mah cuba menghalang. aku pujuk mah yang aku nak rasa menjilat pepetnya dan aku terus membuka butang jeans dan zipnya. aku tarik jeans mah dan pentisnya sekali.

kini mah berbogrel depan aku. aku pun membuka semua pakaian akau kini kami berdua tampa seurat benang. aku menghampiri mah yang seolah olah bersedia untuk aktiviti seterusnya. aku kiss mah lagi dan mah membalas kissing. aku jilat lehernya seterusnya kebuah dada mah.

aku terus ke perut mah. mah mengeliat. aku teruskan kebawah dan aku dapat rasakan bulu pantat mah dan kau sedikit kebawah rasalah kau kali ini air pantat mah. rasanya berlainan tapi aku menyukainya. aku menjilat pantat mah, mah mengeliat dan membiarkan aku perlakukan demikian. aku sedut pantatnya mah mengeranga kesedapan.

mah mengepitkan kepala aku yang tengah menjilat pantatnya dan kakinya kekejangan. sakit juga kepala kau tapi aku masih meneruskannya aku kenikmatan menjilatnya. lama juga aku menjilat dan akhirnya aku naik keatas kini kau dan mah kissing semula sambil aku meletakkan penis aku tepat kepada pantat mah.

mah cuba mengelak. aku gosokkan penis aku disekeliling pantat mah dan aku berjanji aku tak akan masuk penis aku sekiranya mah tak setuju aku masuk. mah membenarkan aku mengosokkan kepala pelir aku di pantatnya sesuka hati aku mah merelakannya. sehinggalah aku sampai klimax.

aku terpancut ke atas perut mah aku mendakapkan mah aku mecium pipi mah dan kissing lagi. sehingga hari ini mah masih virgin. aku masih memerlukan untuk menjilat pantat mah itu lah pantat pertama aku jilat dan aku mahu menjilatnya selama-lamanya.

[2015-02-02] Nury haney:

My number 0173468566

[2015-02-02] Nury haney:

Please jilat pantat sye

[2015-01-20] Gambar Bugil:

Foto Memek Perawan Gadis Indo – koleksi foto cewek bugil paling mantap dan hot saat ini http://gambarbugil.info/foto-memek-perawan-gadis-indo/

[2014-12-25] laki sejati kajang bkn gigolo:

Janda akak-akak yg spi nk btg melayu bsr pjang main thn lama sila call 0175503247 blh main suka sama suka...sy ska jilat n isap...

[2014-11-02] Abg N -0134037615:

Jomm txt abg n

[2014-10-13] jejaka ipoh 6 inchi:

hye...i mencari perempuan yang ingin kepuasan sex...msj i k..nanti i akan reply..0124273726

[2014-07-05] nazz:

Add my wechat id bafuak36

[2014-05-15] hamba allah:

Wei jgn la tertipu Bella tu tak wujud. Org buat cerita prank and tipu Org Sana sini. Jgn la percaya. Sampai owner number tu report polis lagi. Siapa yg call number kena trace Kat balai it esok. We chat pun tipu gak. Ade Org menyamar jd Bella tu. Ni mesti kerja Org dengki atau busuk hati

[2014-05-14] amerika boy...:

xdpt pn contact bella...tipu la

[2014-05-09] gadis USJ:

aq kenal sape tu bella...sape2 nk pic n biodata dye,mcg no nie 0145855973 (m'ck)

[2014-05-04] azroy:

Dah add la bella

[2014-05-02] Conet4u01125586256:

¤¤¤{) jom r kite kuarkn air n puaskn sme2. . Smbil cal smbil mlncap. .arghh. .lau brnshb bek dpt tgok. . .muah. .


12»
Post a comment




Cerita Lucah Melayu

sex ghairah puki awek mak cik cikgu kongkek konek sedapnya tetek besar dewasa panas buritku mengoncang cipap amoi cerita lucah melayu